Δωρεάν Εργαστήρι Γνωριμίας με το Ψυχόδραμα | Proastio Art

Δωρεάν 2ωρο Εργαστήρι Γνωριμίας με το Ψυχόδραμα 

Ημερομηνία: Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 10:00-12:00

Διοργάνωση: Proastio Art

Διεύθυνση: Στρατηγού Λιόση 40, Άνω Λιόσια

Επικοινωνία: 6993954907, proastioart@gmail.com

Εισηγήτρια: Βασιλική Ανδριοπούλου*, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας- Ψυχοδραματίστρια – Μέλος του ΨΥΚΑΠ

 

Ελάτε να γνωρίσετε το Ψυχόδραμα, μια διαφορετική βιωματική μέθοδο να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τα βαθύτερα χαρακτηριστικά μας, σε μια ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης από την ίδια την ψυχοδραματίστρια.

Το Ψυχόδραμα με τις ιδιαίτερες τεχνικές του μας μαθαίνει να κινητοποιούμε τον εαυτό μας ώστε να δρα, αντί να είμαστε παρατηρητές της ζωής, των επιλογών και της καθημερινότητας μας.

Να είμαστε ευέλικτοι, αυθόρμητοι, δημιουργικοί και πιο θαρραλέοι απέναντι στην πολυπλοκότητα της ζωής.

Καθώς η ψυχή μας αρχίζει να δρα, ζούμε στο “εδώ και τώρα”, στο παρόν και αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες χωρίς να φοβόμαστε πια να εκθέσουμε τον εαυτό μας προς τα έξω.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον εξελίξουμε.

Η εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας με τη βιωματική ομαδική μέθοδο του Ψυχοδράματος αφορά ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με θέματα της καθημερινότητας και να έρθουν πιο κοντά με τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Σε ένα ευχάριστο και ασφαλές πλαίσιο θα μοιραστούμε εμπειρίες και βιώματα και θα διαχειριστούμε θέματα που αφορούν όλους μας. Τις σχέσεις με τα παιδιά, το/τη σύντροφο, τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε, και διάφορες άλλες πτυχές της ζωής.

Θα αναπτύξουμε με ευχάριστες βιωματικές ασκήσεις τον αυθορμητισμό, τη δημιουργικότητα και τη δυνατότητά μας να αλληλεπιδρούμε με τους άλλους.

—-

*Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κατεύθυνση Ψυχολογίας).

Εκπαιδευθείσα ψυχοθεραπεύτρια στο Κλασικό Ψυχόδραμα του Jacob Moreno(2007-2012) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥ.Κ.Α.Π) καθώς και στο Κέντρο της Αυστραλιανής και Νεοζηλανδέζικης Εταιρείας Ψυχοδράματος.

Μετεκπαιδευθείσα στη χρήση του συστήματος “Διάγνωση Ψυχοπαθολογίας Παιδιών και Ενηλίκων DSM-IV” στο Κέντρο Ison Psychometrica.

Συνεργάτης του ΨΥ.Κ.Α.Π και ιδιωτικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια.

Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικές συνεδρίες ζευγαριών και βιωματικές ομάδες ψυχοδράματος. Οργανώνει, επιπλέον, βιωματικά εργαστήρια ψυχοδράματος για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των συμμετεχόντων και την ένταξή τους σε σταθερές ομάδες ψυχοθεραπείας και εισαγωγικά εργαστήρια για όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στη μέθοδο του ψυχοδράματος.

 

Διαβάστε Επίσης  4ετής Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική | Διά ζώσης και διαδικτυακή παρακολούθηση

Be the first to comment on "Δωρεάν Εργαστήρι Γνωριμίας με το Ψυχόδραμα | Proastio Art"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!