Εκπαίδευση Εθελοντών στη Μέριμνα Αθήνας

Tο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, από τις 9:30 π.μ. έως και τις 15:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Εκπαίδευση Εθελοντών στα γραφεία της Μέριμνα στην Αθήνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για την αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ_ΜΕΡΙΜΝΑ

 

Η Μέριμνα υποστηρίζεται από μια πολύ δραστήρια και αφοσιωμένη ομάδα εθελοντών. Ωστόσο πάντα αναζητά νέους εθελοντές από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, αλλά και φοιτητές, νοικοκυρές, ανέργους, για να συνεισφέρουν με τον ελεύθερο χρόνο τους, την ενεργητικότητα και την πείρα τους, στην υποστήριξη της Μέριμνα, ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

Οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν με δράσεις όπως: μεταφράσεις, υποστήριξη γραφείου, εργασίες συντήρησης, υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, οργάνωση, προώθηση και εργασία σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, συμμετοχή και οργάνωση εκδηλώσεων για παιδιά και τις οικογένειές τους, που στηρίζονται από τη Μέριμνα, καθώς και συμμετοχή σε ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους «Φίλους της Μέριμνας» (π.χ. Bazaars, Ανοιξιάτικο πικ-νικ κλπ).

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: volunteers@merimna.org.gr, μέχρι τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2018.

 

Διαβάστε Επίσης  Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για ασφαλή σχολεία

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!