Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας 2018-2019 | ΕΨΥΘΕ

Η Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης κ Θεραπείας (ΕΨΥΘΕ) συνεχίζει το εκπαιδευτικό έργο του Πειραϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Συμβουλευτικής κ Ψυχοθεραπείας. Η Ε.Ψ.Υ.ΘΕ είναι επιστημονική ψυχολογική εταιρεία που βασικό σκοπό έχει την πρόληψη, την εκπαίδευση, αλλά και την παροχή υψηλών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σεβασμό στην ανθρώπινη οντότητα. Οι τομείς που δραστηριοποιείται η Εταιρεία, έχουν να κάνουν κυρίως με την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο χώρο της Ψυχικής Υγείας (Συμβουλευτική, Ψυχοθεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά κ ενήλικες και κινητή μονάδα παρέμβασης στην επαρχία).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας είναι πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και εγκεκριμένο απο το BACP (Σύλλογος Βρετανών Ψυχοθεραπευτών), την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής. Το εν λόγω πρόγραμμα στόχο έχει την Προσωπική Ανάπτυξη των εκπαιδευομένων, την Εκμάθηση των δεξιοτήτων Συμβουλευτικής στους χώρους υγείας, την Επίλυση δεοντολογικών ζητημάτων στο χώρο της ψυχικής υγείας, την Εκμάθηση ψυχοπαθολογίας κατά DSM-V, την Ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων και εφαρμογή των γνωσιακών συμπεριφοριστικών προσεγγίσεων σε κλινικές καταστάσεις, την Ανάπτυξη ψυχοδυναμικών τεχνικών στη κλινική πρακτική, την Εκμάθηση και την εις βάθος κατανόηση και εφαρμογή του συστημικού μοντέλου στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια και φυσικά Την εξειδίκευση στη Συνθετική Συμβουλευτική κ Ψυχοθεραπεία. 

Διάρκεια Προγράμματος Εκπαίδευσης : Τέσσερα (4) έτη
Τόπος διεξαγωγής : Ε.Ψ.Υ.ΘΕ. , Ταξιαρχών 116, Δραπετσώνα (7 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά και 10 λεπτά από το κέντρο του Πειραιά). Στεγάζεται σε μία παλαιά κατάλληλα διαμορφωμένη για τους σκοπούς της εταιρείας  μονοκατοικία, με εσωτερική αυλή και κήπο, σε μία ήρεμη γειτονιά. 
Κόστος:  2500 ευρώ* / ανά έτος (10 μηνιαίες δόσεις / 250 ευρώ).  

Ειδικοί διακανονισμοί ανάλογα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων. 

*Η Ψυχοθεραπεία, η εποπτεία και η κλινική άσκηση εμπεριέχονται στο κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη γραμματεία (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/210 4618860 , e-mail: info@epsythe.gr). 

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε πτυχιούχους Ψυχολογίας, Ιατρικής , Κοινωνικών Επιστημών.

 

Διαβάστε Επίσης  Βιωματικό διαδικτυακό εργαστήριο διαχείρισης του στρες των φοιτητών ενόψει της εξεταστικής περιόδου από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Be the first to comment on "Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας 2018-2019 | ΕΨΥΘΕ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!