Μεταδιδακτορική Υποτροφία ΙΚΥ – Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας | 2019-2020

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του μεταδιδακτορικού προγράμματος «Max Weber Programme (MWP)» από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) προκηρύσσει μια (1) θέση υποτροφίας, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, με τίτλο «Hellenic Ministry of Education, Research and Religious Affairs – Max Weber Scholarships», για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Η υποτροφία απευθύνεται σε Έλληνες νέους μεταδιδάκτορες ερευνητές, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μεταδιδακτορικής έρευνας και κατάρτισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας (European University Institute) με τίτλο «Max Weber Postdoctoral Programme», για την πραγματοποίηση μεταδιδακτορικής έρευνας και κατάρτισης σε έναν από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

1) Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών,

2) Οικονομικών Επιστημών,

3) Νομικών Επιστημών και

4) Ιστορίας και Πολιτισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή στο Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας  στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:
http://www.eui.eu/ProgrammesAndFellowships/MaxWeberProgramme/ApplytotheMWP/HowToApply.aspx 
έως και την 18η Οκτωβρίου 2018 και στη συνέχεια να υποβάλουν στο Ι.Κ.Υ. (Υπ’ όψιν Τμήματος Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών Εξωτερικού – Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34, Νέα Ιωνία) το φάκελο υποψηφιότητάς τους (αίτηση σε έντυπη μορφή και σχετικά δικαιολογητικά-πλην των συστατικών επιστολών) έως και την 31η Οκτωβρίου 2018.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στον υπερσύνδεσμο του Ι.Κ.Υ.: https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/2014-12-12-12-09-42/iky-epif-metadidaktorikoi.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, πριν προβούν στην υποβολή αίτησης, να μελετήσουν προσεκτικά την «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους έναρξης 2019-2020».

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!