Τρίτος κύκλος σεμιναρίων: «Φύλο, Σεξουαλικότητα, Επιστήμη, Εξουσία και Κοινωνία Ελέγχου»

Το Εργαστήριο Ελληνικής Πολιτικής (ΕΕΠ) του τμήματος ΠΕΔΔ (ΕΚΠΑ) και η Ομάδα Μελέτης Φύλου και Δημοκρατίας (ΟΦΔ), οργανώνουν τρίτο κύκλο σεμιναρίων µε τίτλο: «Φύλο, Σεξουαλικότητα, Επιστήμη, Εξουσία και Κοινωνία Ελέγχου.» Καλούνται µέλη ΔΕΠ, ανεξάρτητοι/ες ερευνητές/ριες και φοιτητές/ριες όλων των κατευθύνσεων και επιπέδων να υποβάλουν την πρόταση τους. 

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δηµόσιας Διοίκησης (Θεμιστοκλέους 6, Αθήνα 10678, 1ος όροφος) σε προκαθορισμένες εβδομαδιαίες συναντήσεις από το Φεβρουάριο έως το Μάιο του 2019. Η δομή της κάθε συνάντησης θα περιλαμβάνει μια σύντομη παρουσίαση τριάντα λεπτών από τον/την/τ@ν ομιλητή/ρια/@ και θα ακολουθεί ανταλλαγή απόψεων.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων είναι η 4η Δεκεμβρίου 2018.

Η περίληψη (περίπου 250 λέξεων) πρέπει να συνοδεύεται από ονοματεπώνυμο και ακαδημαϊκή ή άλλη ιδιότητα. Στόχος είναι να παρουσιαστούν εργασίες οι οποίες δεν έχουν εκδοθεί ακόμη ή βρίσκονται στο στάδιο εξέλιξης έρευνας, βιβλίου, άρθρου, διατριβής, κλπ.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα κοινοποιηθεί στους/στις ενδιαφερόμενους/νες/@ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019.

Η υποβολή προτάσεων μπορεί να γίνει στην υπεύθυνη της οργάνωσης και συντονισμού των σεμιναρίων Δρ Δήμητρα Τζανάκη και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: DemetraTzanaki@hotmail.com .

Διαβάστε Επίσης  Πιστοποίηση Πληροφορικής (ΑΣΕΠ-ΕΟΠΠΕΠ)| Νέα Τμήματα με φυσική παρουσία καθηγητή, live ή/και elearning

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!