3η Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγράμματος Brights: Προάγοντας την Εκπαίδευση στην Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη με χρήση Ψηφιακής Αφήγησης

Σάββατο 3/11/2018 – Κοραή 3, Αθήνα | PeopleCert

Το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HεPIs) με τη συμμετοχή του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου σας προσκαλούν στην 3η Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων του Προγράμματος BRIGHTS: Προάγοντας την Εκπαίδευση στην Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη με χρήση Ψηφιακής Αφήγησης.

Το έργο BRIGHTS υλοποιείται στο πλαίσιο του Erasmus+/KA3 και έχει ως σκοπό να καλλιεργήσει την κοινωνική συνοχή και να προάγει τον διαπολιτισμικό διάλογο και τις δημοκρατικές αξίες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη στρατηγική προτεραιότητα της UNESCO «Εκπαίδευση για την Ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη», χρησιμοποιώντας ως μέσο την ψηφιακή αφήγηση.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε νέους, σε εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς που απασχολούνται στην τυπική, μη τυπική και άτυπη εκπαίδευση νέων (καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστές νέων, συμβούλους, εκπαιδευτές κ.λπ.), σε φορείς και οργανισμούς που παρέχουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε πολίτες που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό, και γενικότερα, σε φορείς εκπαίδευσης και χάραξης πολιτικής και φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσίαση των Ελληνικών Συμμετοχών στον Διεθνή Διαγωνισμό του Προγράμματος.

Παρακαλούμε δηλώστε την διαθεσιμότητά σας στο σύνδεσμο εδώ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πρόγραμμα:

10.00 – 10.15: Εγγραφές

10.15 – 10.30: Χαιρετισμός κου Νικολάου Φαλδαμή, Πρόεδρος HePIS

10.30 – 11.00: Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Προγράμματος BRIGHTS (Πατσέλης Νίκος – Σκουλάκη Μαρία | National Tutors BRIGHTS, HePIS)

11.00 – 11.30: Εκμετάλλευση και Αξιοποίηση των Αποτελεσμάτων του Προγράμματος BRIGHTS (Μάρα Ασπιώτη | Ερευνήτρια Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου)

11.30 – 12.15: Η εμπειρία του Προγράμματος BRIGHTS μέσα από τα μάτια 2 Εκπαιδευομένων

12.15 – 12.45: Διάλειμμα

12.45 – 13.15: Παρουσίαση και Βράβευση των 4 Εθνικών Νικητών

13.15 – 14.00: Συζήτηση – Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στους Συμμετέχοντες του Face 2 Face Workshop

 

Διαβάστε Επίσης  Επιστολή διαμαρτυρίας για τον εξοστρακισμό των Κοινωνικών Επιστημών από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!