Διαγωνισμός “Νέοι Δημιουργοί Ενάντια στην Έμφυλη Βία” | 11 ταινίες μικρού μήκους – Δώσε το βραβείο κοινού

Ο διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους, που είχε προκηρύξει το Κέντρο Διοτίμα στις 18 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Don’t Skip – Μην προσπερνάς την Έμφυλη Βία», οδεύει προς το τέλος του. 

Μετά την ανακοίνωση του βραβείου της κριτικής επιτροπής στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, το Κέντρο Διοτίμα σας προσκαλεί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για το βραβείο κοινού. Οι έντεκα συνολικά ταινίες μικρού μήκους,  από 16 νέες και νέους δημιουργούς, βρίσκονται αναρτημένες σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα ψηφοφορίας – ΔΙΟΤΙΜΑ.

 

Μπες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Ψήφισε τις ταινίες που προτιμάς

Δώσε εσύ το βραβείο κοινού!

 

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέχρι 20/11/2018 και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει 21/11/2018. Το βραβείο κοινού, όπως και το βραβείο της κριτικής επιτροπής είναι 1.000.

Η απονομή των δύο βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε τελετή βράβευσης, στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης του Κέντρου Διοτίμα, την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, 12 μ., στον Κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101).

Δείτε παρακάτω το trailer με αποσπάσματα όλων των ταινιών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.


 

Η καμπάνια Don’t Skip εντάσσεται στο πρόγραμμα νομικής υποστήριξης και ευαισθητοποίησης κατά της έμφυλης βίας SPEAK, που υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Παπαστράτος. 

 

Διαβάστε Επίσης  Ecotivity School: Θερινό Σχολείο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!