Εισαγωγικά Βιωματικά Σεμινάρια Δραματοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη

Εισαγωγικά Βιωματικά Σεμινάρια Δραματοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρες: 10:30 – 16:30
“Παράθυρο με θέα”
«Πάντως, μετά τη στροφή μπορεί να μας περιμένει ένας καινούργιος  δρόμος ή μια μυστική πύλη» J.R.R. Tolkien

Ένα Βιωματικό Σεμινάριο Δραματοθεραπείας, που στόχο έχει να μας εισαγάγει στη μέθοδο και στα θεαματικά της αποτελέσματα. Θα ασχοληθούμε με άξονα τον άνθρωπο, τον εαυτό, τις ανησυχίες, τις σχέσεις, τα εμπόδια, και τον προορισμό του. Με το που θέλει ο καθένας να πάει, που θέλει να φτάσει στο σήμερα και με ποιο τρόπο.
Κόστος: 60 ευρώ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρες: 10:00-14:00
Βιωματικό Σεμινάριο Δραματοθεραπείας
«Η Χρήση Θεραπευτικών Καρτών στην Ψυχοθεραπεία»
Ψυχοθεραπευτική Παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες

 

Το εμπειρικό αυτό σεμινάριο θα εστιάσει στη χρήση των θεραπευτικών καρτών του οίκου ΕΟS Interactive cards (cards of Association).  Στόχος του σεμιναρίου είναι τα άτομα μέσα από διάφορες ατομικές και ομαδικές ασκήσεις να καταλάβουν πως λειτουργούν οι θεραπευτικές κάρτες και με ποιο τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην θεραπεία.
Κόστος: 40 ευρώ

Τα δύο σεμινάρια απευθύνονται:

  • σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, γονείς, ειδικούς θεραπευτές, δραματοθεραπευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας.
  • σε όλους όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με ψυχοθεραπευτικές ομάδες ή ομάδες εκπαίδευσης ή και ατομικές συνεδρίες.
  • σε φοιτητές και επαγγελματίες. 

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους τους ενδιαφερόμενους και όχι μόνο για ανθρώπους του χώρου της ψυχικής υγείας αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την αυτογνωσία και την προσωπική τους ανάπτυξη.

 

Κόστος: 80 ευρώ, (αντί για 100 ευρώ), για συμμετοχή και στα δύο σεμινάρια, (με προπληρωμή), αλλιώς σε επιλογή ενός σεμιναρίου ισχύει η τιμή που αναγράφεται
Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Ειδικής Αγωγής “ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΛΟΓΟΣ”, 17ης Νοεμβρίου 18Β, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310931904 και 6973217805
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος – Απαραίτητη η κράτηση θέσης
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης
Εισηγήτρια Σεμιναρίων: Αντιγόνη Χριστοφόρου, Ψυχοθεραπεύτρια-Δραματοθεραπεύτρια, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, Μονάδα Απεξάρτησης “18 ΑΝΩ”

 

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την «Επιστροφή στην κανονικότητα: Προκλήσεις και Ψυχική Υγεία» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!