«Υποστήριξη στην Εργασία» Πρόγραμμα στήριξης και κοινωνικής ένταξης ευάλωτων και ειδικών ομάδων πληθυσμού | «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την έναρξη του προγράμματος «Υποστήριξη στην εργασία»  ανακοίνωσε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην εργασιακή επανεκκίνηση και υποστήριξη 100 ατόμων, που είναι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Θερμαϊκού, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού- Ευόσμου, Λαγκαδά, Νεάπολης- Συκεών, Π. Μελά, Πυλαίας- Χορτιάτη, Χαλκηδόνος, Ωραιοκάστρου) και ανήκουν σε ευάλωτες και ειδικές ομάδες πληθυσμού, και πιο συγκεκριμένα σε οικογένειες με παιδιά:

 • ευρισκόμενα κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας
 • αποφυλακισμένων γονέων
 • αστέγων γονέων ή που διαβιούν σε επισφαλείς συνθήκες
   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Οι δωρεάν υπηρεσίες που θα λάβουν οι ωφελούμενοι είναι οι εξής:

 • Πρόσβαση στην παροχή Εργασιακής Συμβουλευτικής ή στην Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας (5 ατομικές και 2 ομαδικές συνεδρίες).
 • Θεωρητική κατάρτιση κατ΄ ελάχιστον 10 εκπαιδευτικών ωρών. Χορηγείται έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Εκπαίδευση στην χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας «Looking for job» και δικτύωση με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζόμενους.
 • Δικτύωση με τις υπηρεσίες του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
   

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, η οποία στοχεύει στην ένταξη των δυνητικά ωφελούμενων στην τοπική αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως τις 10 Δεκεμβρίου, είτε να αναζητήσουν ηλεκτρονικά το ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και σχετικές πληροφορίες από την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, είτε στη διεύθυνση: Δωδεκανήσου 2, 1ος όρ. Εμπορικού Κέντρου Πάνθεον, Βαρδάρης ΤΚ 546 26, Θεσσαλονίκη (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-14:00). Αρμόδιες για την παροχή πληροφοριών: Συμεωνίδου Δήμητρα και Τσαλίκη Λυδία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 522 967

E-mail: thessergasia@hamogelo.grprojects@hamogelo.gr

 

Η Πράξη με τίτλο «Υπηρεσίες στήριξης και κοινωνικής ένταξης ευάλωτων και ειδικών ομάδων πληθυσμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”» της επενδυτικής προτεραιότητας «064.9iii – Καταπολέμηση των διακρίσεων και υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων και ειδικών ομάδων πληθυσμού» του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με κωδικό ΟΠΣ 5010819 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

hamogelo.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών WOMENTORS

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!