Σεμινάριο για την Ηγεσία στην Εκπαίδευση από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 (15:00–18:00) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με θέμα την Ηγεσία στην Εκπαίδευση», στο campus του Κολλεγίου [Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή].

Το σεμινάριο θα εστιάσει στην εξοικείωση με την έννοια της ηγεσίας και το ρόλο του ηγέτη μέσω διαδραστικού παιχνιδιού και την αναζήτηση λύσεων σε επαγγελματικά προβλήματα. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό παιχνίδι ρόλων, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν αληθινές συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες να αναλαμβάνουν το ρόλο του «Διευθυντή» και άλλους το ρόλο του «υποψηφίου», ώστε να αποδοθούν βιωματικά οι συνθήκες συνέντευξης και επιλογής προσωπικού. Τέλος, θα γίνει αναλυτική αναφορά στις επαγγελματικές δεξιότητες και στην αυτό-αξιολόγηση.

Εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σεβρής, Φιλόλογος, Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • 20 Ευρώ για φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
  • 40 Ευρώ για εξωτερικούς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

κα Πλιόγκου, Τ: 2310 241010, vpliogou@mitropolitiko.edu.gr

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 

Διαβάστε Επίσης  2o webinar του KΕΘΕΑ με θέμα «Φυλακές και απεξάρτηση»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!