Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση ενηλίκων, προκλήσεις & τεχνικές διαχείρισης στη μετά-εφηβική ηλικία»

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, 10.00-17.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η παρακολούθηση της Ημερίδας προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

Η Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Mediterranean College διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση ενηλίκων, προκλήσεις και τεχνικές διαχείρισης στη μετά-εφηβική ηλικία». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου (10.00-17.00), στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα και διεξάγεται στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης του διδακτικού του προσωπικού.

Αποτελείται από οκτώ (8) σεμινάρια και είναι αφιερωμένη στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών που διδάσκουν στη μεταλυκειακή, ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση και αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις στο διδακτικό τους έργο απευθυνόμενοι σε σπουδαστές που βρίσκονται στην πλειοψηφία τους σε μετά-εφηβικό στάδιο. Η εκδήλωση απευθύνεται και σε απόφοιτους Παιδαγωγικών-Καθηγητικών Σχολών.

Στόχος της ημερίδας είναι να αποτελέσει την «αφετηρία» ενός εποικοδομητικού διαλόγου για τους εκπαιδευτικούς με άξονα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά την επιτέλεση του διδακτικού τους έργου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Ημερίδας. 

 

Διαβάστε Επίσης  Προγράμματα επιμόρφωσης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για εκπαιδευτικούς

Be the first to comment on "Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση ενηλίκων, προκλήσεις & τεχνικές διαχείρισης στη μετά-εφηβική ηλικία»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!