Συναντήσεις με διακεκριμένους εισηγητές στη Βιβλιοθήκη του Λυκείου των Ελληνίδων

Οι ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ είναι η καινούργια δραστηριότητα που αναγγέλλει το Τμήμα Βιβλιοθήκης του Λυκείου των Ελληνίδων για το 2019.

Πρόκειται για μια σειρά δίωρων συναντήσεων με διακεκριμένους εισηγητές, κάθε Δευτέρα 6:00-8:00 μ.μ. (με μικρό διάλειμμα για καφέ), στον ανακαινισμένο χώρο της Βιβλιοθήκης του Λυκείου, στην οδό Δημοκρίτου 14 (Κολωνάκι).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα τόσο λαογραφικού χαρακτήρα όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος που αγγίζουν και καίρια προβλήματα της εποχής.

Επειδή ο χώρος επιβάλλει περιορισμένο αριθμό ακροατών, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής, που μπορούν να γίνονται είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Λυκείου των Ελληνίδων info@lykeionellinidon.gr, είτε τηλεφωνικά (Κυρία Βένια Κουκούτση, 210-3611042, Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-15:00). Για τη συμμετοχή σε κάθε συνάντηση καταβάλλονται 5 ευρώ.

 

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση & Πιστοποίηση SPSS - Τμήματα Σεπτεμβρίου Δια ζώσης, live ή/και με Εξ'αποστάσεως Εκπαίδευση | Στατιστικές Αναφορές και Ανάλυση Δεδομένων

 

Be the first to comment on "Συναντήσεις με διακεκριμένους εισηγητές στη Βιβλιοθήκη του Λυκείου των Ελληνίδων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!