ΚΕΘΙ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προβολή ταινιών στο πλαίσιο της 8η Μαρτίου

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) – Ν.Π.Ι.Δ. του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα (Φορέας Γενικής Κυβέρνησης) υπαγόμενο στην εποπτεία του Υπουργείου Εσωτερικών – με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, έχει στη διάθεσή του ταινίες μικρού μήκους με πρωταγωνίστριες γυναίκες όπου παρουσιάζονται τα θέματα που αντιμετωπίζουν όπως μοναξιά, δημιουργικότητα, βία σε ιδρύματα, ενδοοικοιγενειακή βία, οικονομική κρίση, δύσκολες εργασιακές σχέσεις.

Ως εκ των ανωτέρω, το Κ.Ε.Θ.Ι. προσκαλεί φορείς, συλλόγους κ.λπ. που πρόκειται να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο της 8ης Μαρτίου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προβολή των εν λόγω ταινιών μικρού μήκους στις προγραμματισμένες δράσεις τους. 
Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα προβολής μίας ταινίας (ελάχιστη διάρκεια 13’) ή περισσοτέρων ταινιών (μέγιστη διάρκεια 2 ωρών). 
Οι εν λόγω ταινίες θα διατεθούν σε μορφή mp4 και υπάρχει δυνατότητα αποστολής ενημερωτικού υλικού (π.χ. αφίσα, περιλήψεις ταινιών).

Γενικές Πληροφορίες:

  1. Τα αιτήματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν ακριβή στοιχεία (τόπος εκδήλωσης, ημερομηνία/ώρα, κλπ) και μπορούν να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kethi@kethi.gr) ή ταχυδρομικώς στο Κ.Ε.Θ.Ι. (δ/νση: Πινδάρου 2 – Τ.Κ. 10671 – Αθήνα).
  2. Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεσμεύει τους/τις ενδιαφερόμενους/νες, με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού στο οποίο θα υπάρχει ρήτρα για την χρήση των εν λόγω ταινιών μόνο για το σκοπό των εκδηλώσεων της 8η Μαρτίου, την απαγόρευση αναπαραγωγής του συνόλου ή μέρους των ταινιών και την δέσμευση των ενδιαφερόμενων για την άμεση διαγραφή/καταστροφή των ταινιών με την λήξη των εκδηλώσεων.
  3. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτημάτων: Μάρτιος 2019
  4. Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (www.kethi.gr).

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση στον Κύκλο Εργαστηρίων URBANA.URBANO

Be the first to comment on "ΚΕΘΙ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προβολή ταινιών στο πλαίσιο της 8η Μαρτίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!