3ο Εκπαιδευτικό εργαστήριο | “Φύλο και ηγεσία στην έρευνα και στα πανεπιστήμια”

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργανώνει το 3ο Εκπαιδευτικό εργαστήριο µε θέμα «Φύλο και ηγεσία στην έρευνα και στα πανεπιστήμια» την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 από τις 13:00 – 17:30. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ, (Βασιλίσσης Σοφίας 49, δίπλα στο σταθμό μετρό Ευαγγελισμός, ισόγειο).

Το εργαστήριο αυτό διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου µε θέμα: “Taking a Reflexive approach to Gender Equality for institutional Transformation” (TARGET) από την Κύρια Ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ και Επ. Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Nτία Αναγνώστου.

Το πρόγραμμα Target χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του Ορίζοντα 2020.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να προάγει την ισότητα των φύλων σε εφτά επιλεγμένους οργανισμούς στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας στις εξής χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Σερβία, Ρουµανία και Γαλλία. Το βασικό εργαλείο μέσα από το οποίο το έργο TARGET επιχειρεί να πετύχει το στόχο του είναι η κατάρτιση ενός Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων (Gender Equality Plan, GEP) από τον κάθε ένα από τους εφτά οργανισμούς – εταίρους του έργου – μεταξύ αυτών και το ΕΛΙΑΜΕΠ.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, και θα χορηγηθεί στις συμμετέχουσες και στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συµπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε µε την κα Ναταλία Αυλώνα στο τηλέφωνο 210-7257110 (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και στη διεύθυνση natalia.avlona@eliamep.gr .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε Επίσης  "Αποτελεσματική Εκπαιδευτική Πράξη και Συμβουλευτική Διαχείρισης Κρίσεων στη Σχολική Κοινότητα" | Ετήσιο Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ Παν. Θεσσαλίας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!