Διάλεξη για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης από τα newsrooms & τους δημοσιογράφους

Διάλεξη με τίτλο “Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης από τα newsrooms και τους επαγγελματίες δημοσιογράφους” θα δώσει η Ελένη Νάτση,  Marketing and Communications manager με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 20.00. Τη διάλεξη διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Ελένη Νάτση, ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως  δημοσιογράφος και κειμενογράφος και στη συνέχεια εργάστηκε, μεταξύ άλλων, ως σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας για νέες τεχνολογικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα είναι υπεύθυνη Επικοινωνίας και Marketing στην τεχνολογική εταιρία Plexscape, που αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της γεωπληροφορικής.

Στο πλαίσιο της διάλεξης, θα γίνει εκτενής αναφορά στη χρήση και στα αποτελέσματα της τεχνητής νοημοσύνης από διεθνή Μέσα και πρακτορεία. Από τον επίγονο των fake news, τα “deepfake news”, μέχρι και το AI bias και πώς αυτό δημιουργείται, η διάλεξη της Ε. Νάτση θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που παρουσιάζει η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για το μέλλον της δημοσιογραφίας, αλλά και την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας.

 

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2W4DkjF

 

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την «Επιστροφή στην κανονικότητα: Προκλήσεις και Ψυχική Υγεία» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!