100 Mirrors Inclusive: Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία

Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία | Πενθήμερη Εκπαιδευτική δράση Επαγγελματικής και Επιχειρηματικής ενδυνάμωσης γυναικών με αναπηρία

H Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» διοργανώνει δωρεάν πενθήμερη εκπαίδευση (συνολικής διάρκειας τριάντα ωρών) με θέμα την ανάπτυξη επαγγελματικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων γυναικών με αναπηρία ή / και χρόνια νοσήματα.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας. Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν καλυφθεί. 

 

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος 100 Μirrors Inclusive το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την «ΕΔΡΑ» και υλοποιείται εντός του Ευρωπαϊκού Erasmus+ KA2.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αξιοποιηθεί το εγχειριδίο «Συμπεριληπτικής Επιχειρηματικότητας» το οποίο αναπτύχθηκε από τους εταίρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  100 Mirrors Inclusive με στόχο την επαγγελματική και επιχειρηματική ενδυνάμωση γυναικών με αναπηρία. Το εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζει με απλό και εύληπτο τρόπο πώς η  συμπεριληπτική επιχειρηματικότητα μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες με αναπηρία να αναπτύξουν ιδέες, να εξελιχθούν επαγγελματικά και εντέλει να επιτύχουν το προσωπικό τους όραμα!

Την εκπαίδευση των συμμετεχουσών θα αναλάβουν η  Στέλλα Κάσδαγλη και η  Πηνελόπη Θεοδωράκου, ιδρύτριες του οργανισμού για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, Women on Top, καθώς και στελέχη του οργανισμού «ΕΔΡΑ».

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 12 Απριλίου από τις  10.00 – 15.00,  στο Δημαρχείο Περιστερίου, επί της οδού Καραθεοδωρή 1 (στάση Μετρό «Περιστέρι»).

Η διοργάνωση της εκπαίδευσης γίνεται με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο Περιστερίου.

Για  την συμμετοχή σας συμπληρώστε την ηλεκτρονική |  Φόρμα Σεμινάριο Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας*

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη*

Στοιχεία επικοινωνίας / Δηλώσεις Συμμετοχής: Αγγελική Μανιώτη email: amanioti@edra-coop.gr

 

Λίγα Λόγια για το 100 Mirrors Inclusive

Το πρόγραμμα 100 Mirrors Inclusive «Εργαλεία για την δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία», εστιάζει στην προώθηση της δραστηριοποίησης των γυναικών με αναπηρία και τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προωθεί την ανάδειξη της δημιουργικότητας που έχουν οι γυναίκες με αναπηρία έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

και βασικός στόχος του είναι η επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία και χρόνια νοσήματα αναπτύσσοντας μια μεθοδολογία που στηρίζεται στο coaching το mentoring και το job shadowing.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο http://100mirrors-inc.eu/

 

Λίγα λόγια για τις Εκπαιδεύτριες                         

Στέλλα Κάσδαγλη

Συνιδρύτρια Women On Top, εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων και συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει ξένη λογοτεχνία και συντονίζει εργαστήρια για εφήβους με θέμα το mentoring και την επαγγελματική ανάπτυξη, την κοινωνική ενεργοποίηση και τη δημιουργική χρήση των ψηφιακών μέσων. Είναι επίσης συνιδρύτρια του δικτύου Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Τα βιβλία της Κοιλίτσα.com, Ήθελα μόνο να χωρέσω και η σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

 

Πηνελόπη Θεοδωρακάκου

Personal & Executive Coach

Η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου είναι Certified Personal and Εxecutive Coach, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και συνιδρύτρια του Women On Top. Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημοσίες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο. Την κέρδισε – μόνο για τα 15 πρώτα χρόνια της καριέρας της – ο χώρος της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Πλέον υποστηρίζει και εκπαιδεύει ανθρώπους κάθε ηλικίας – επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στις γυναίκες και στους εφήβους – να σχεδιάζουν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή θέτοντας και πετυχαίνοντας στόχους που έχουν νόημα και αξία για τους ίδιους. Παράλληλα, ως co-founder του Women on Top, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του οργανισμού, καθώς και του δικτύου Mentorkids.

Διαβάστε Επίσης  + : μορφώνουμε συλλογικότητες | 1o Βιωματικό Eργαστήρι με άξονα το θέατρο του καταπιεσμένου από την SCI-Hellas

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!