Εξ’ αποστάσεως Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Διδασκαλία πρώτης & δεύτερης/ξένης γλώσσας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα «Διδασκαλία πρώτης & δεύτερης/ξένης γλώσσας» έχει διάρκεια 400 ωρών και στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, τη δομή της ελληνικής γλώσσας, τη Διγλωσσία & την Παθολογία Λόγου, τον σχεδιασμό και την παραγωγή διδακτικού υλικού και τη γλωσσική αξιολόγηση. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και της αλλοδαπής, φοιτητές ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής και της αλλοδαπής, αποφοίτους Β/θμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι).

Σκοπός του εν λόγω εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα διδασκαλίας μιας γλώσσας ως μητρικής και ως δεύτερης/ξένης.

Ειδικότερoι στόχοι είναι οι ακόλουθοι:

• Εξοικείωση με θέματα διδασκαλίας μιας γλώσσας ως πρώτης (Γ1)
• Εμβάθυνση σε θέματα διδασκαλίας μιας γλώσσας ως δεύτερης/ξένης (Γ2/ΞΓ)
• Εξοικείωση με τη δομή της ελληνικής γλώσσας
• Εξοικείωση με πτυχές της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας, της Διγλωσσίας και της Παθολογίας Λόγου
• Εμβάθυνση σε θέματα σχεδιασμού εκπαιδευτικού υλικού και γλωσσικής αξιολόγησης.

 

Επιμόρφωση

Το πρόγραμμα στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στις αρχές και τις διαδικασίες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 

Εγγραφές

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διδασκαλία πρώτης & δεύτερης/ξένης γλώσσας» σε ηλεκτρονική μορφή.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κόστος Συμμετοχής:

Το συνολικό κόστος συμμετοχής, το οποίο καλύπτει το σύνολο της εκπαίδευσης για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης, ανέρχεται στα 400€ ή 340€ (15% έκπτωση επί της αρχικής τιμής ).

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Περίοδος Εγγραφών

01/04/2019 – 24/05/2019

Έναρξη Επιμόρφωσης

01/06/2019

 

Επιστημονικοί Συνεργάτες

Την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος έχει η κ. Γεωργία Ανδρέου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία φέρει την ευθύνη για τον σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος. Συνδιδάσκων στο εν λόγω πρόγραμμα θα είναι ο κ. Ιωάννης Γαλαντόμος, Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Διαβάστε Επίσης  Master in Microsoft Office-Πιστοποίηση Πληροφορικής Advanced (ΑΣΕΠ-ΕΟΠΠΕΠ) | Νέα Τμήματα Οκτωβρίου δια ζώσης, live ή/και elearning

Be the first to comment on "Εξ’ αποστάσεως Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Διδασκαλία πρώτης & δεύτερης/ξένης γλώσσας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!