«Ταινιόραμα Ισότητας 2019» | Τριήμερο Φεστιβάλ Ταινιών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου µε τίτλο: «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» του Ε.Π. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020, πρόκειται να πραγματοποιήσει Τριήμερο Φεστιβάλ Ταινιών με τίτλο “ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ 2019”.

Το Τριήμερο Φεστιβάλ Ταινιών θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 & 19 Απριλίου 2019, στον Κινηματογράφος STUDIO, Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής, στην Αθήνα, με ώρα έναρξης στις 16:00.

Στο Φεστιβάλ ταινιών θα προβάλλονται 6 με 7 ταινίες καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο.

Στόχος του εν λόγω φεστιβάλ ταινιών, μεταξύ άλλων, είναι:

  • Η Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για το φαινόμενο της έμφυλης βίας και τις συνέπειές του.
  • Η Ενημέρωση για τις διευρυμένες παρεχόμενες υπηρεσίες του δικτύου των δομών της ΓΓΙΦ, την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 και την ιστοσελίδα womensos.gr

Ο χώρος διοργάνωσης του Φεστιβάλ είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρίες. Η ταινία «Ναι.. στο Όχι» θα είναι καθολικά προσβάσιμη σε άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες, με υπότιτλους SDH και ακουστική περιγραφή AD.

 

Δείτε το Πρόγραμμα του 3ημερου Φεστιβάλ Ταινιών της ΓΓΙΦ 

 

Διαβάστε Επίσης  Η «σχεδία» των λουλουδιών και της συμφιλίωσης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!