Καρδιακή Ψυχολογία – Πρόσκληση σε μελέτη των επιπτώσεων των καρδιακών παθήσεων σε νέους ενήλικες

Ο αντίκτυπος των καρδιακών παθήσεων στους νέους ενήλικες και τις οικογένειές τους αποτελεί το επίκεντρο μελέτης που διεξάγει το KingstonUniversity London σε συνεργασία με το Metropolitan College Athens, στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής.

Το αντικείμενο της μελέτης είναι οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που οι νέοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ο σκοπός της μελέτης είναι η καταγραφή των εμπειριών τους ώστε να τεθεί μια βάση για την δημιουργία ενός πλαισίου στήριξης για αυτούς τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Τα αποτελέσματα αναμένονται να δημοσιευθούν και να παρουσιαστούν σε συνέδρια αλλά και σε αρμόδιους φορείς ώστε να σχεδιαστούν δράσεις και υπηρεσίες που να είναι εύχρηστες και προσβάσιμες από τους ενδιαφερόμενους και να συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην μελέτη, επικοινωνήστε μαζί μας στο n.moschopoulou@kingston.ac.uk

ή επισκεφθείτε το site της μελέτης https://cardiac-study.info/

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!

 

Ερευνήτρια: Νικολέττα Ευαγγελία Μοσχοπούλου 
υπ. διδάκτορας,  Department of Psychology, Kingston University London, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE

 

Διαβάστε Επίσης  Τρισδιάστατοι εικονικοί κόσμοι για την αντιμετώπιση του φοιτητικού άγχους ο στόχος του ερευνητικού έργου PLAY (Play, Learn, fight back AnxietY)

Be the first to comment on "Καρδιακή Ψυχολογία – Πρόσκληση σε μελέτη των επιπτώσεων των καρδιακών παθήσεων σε νέους ενήλικες"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!