Νέα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για την πρόληψη και αντιμετώπιση στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά ΛΟΑΤΚΙ+ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ

Το ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Colour Youth Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας διοργανώνουν δύο (2) Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για φοιτητές-τριες Πανεπιστημιακών και Ιδιωτικών Σχολών ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΚΜΟΠ, Σκουφά 75 στην Αθήνα, τη Δευτέρα 20 Μαΐου και τη Τρίτη 21 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες-ουσες επιλέγουν 1 από τις 2 ημέρες.

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων – έως 25 άτομα ανά Εργαστήριο – θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όλοι-ες οι συμμετέχοντες-ουσες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και τον Οδηγό για Επαγγελματίες ΜΜΕ σε έντυπη μορφή.

Διαδικασία υποβολής συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται διαθέσιμη στο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1hXIBMZr6lRNRnI-C25cEl_bRo4LjwNKx_YoT3xs89Rc/edit

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού (REC 2014-2020) Έργου «Eliminating Transphobic, Homophobic and Biphobic Stereotypes through better media representationE.T.Ho.S». Στην Ελλάδα, το έργο υλοποιείται από τις οργανώσεις ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας (Συντονιστής έργου) και Colour Youth-Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, ενώ στη Λιθουανία από τη Lithuanian Gay League και στην Κροατία από το Centre for Civil Initiatives Porec.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3637547

 

Πρόγραμμα

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά εργαστήρια:

Θανάσης Θεοφιλόπουλος – Project Manager Colour Youth theofilopoulos@colouryouth.gr

Γιώργος Κουλούρης – Project Manager ΚΜΟΠ-Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας koulouris.g@kmop.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση & Πιστοποίηση SPSS - Τμήματα Σεπτεμβρίου Δια ζώσης, live ή/και με Εξ'αποστάσεως Εκπαίδευση | Στατιστικές Αναφορές και Ανάλυση Δεδομένων

 

Be the first to comment on "Νέα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για την πρόληψη και αντιμετώπιση στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά ΛΟΑΤΚΙ+ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!