Παρουσίαση της Παγκόσμιας Έκθεσης για την Παρακολούθηση της Εκπαίδευσης 2019 «Μετανάστευση, εκτοπισμός και εκπαίδευση: Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη»

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Βαρδινογιάννη διοργανώνει εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί από εκπρόσωπο της UNESCO η Παγκόσμια Έκθεση για την Παρακολούθηση της Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 10.00-13.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας (Πλατεία Παύλου Μελά).

Η ως άνω Έκθεση συντάσσεται από ανεξάρτητη ομάδα αναλυτών και εμπειρογνωμόνων, εκδίδεται ετησίως από την UNESCO και λειτουργεί ως εργαλείο για την παρακολούθηση της εκπαίδευσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ατζέντας 2030 και ιδιαίτερα του Στόχου 4.

Η Έκθεση του 2019 έχει τίτλο «Μετανάστευση, εκτοπισμός και εκπαίδευση: Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη» και η περίληψή της έχει μεταφραστεί και εκδοθεί στην ελληνική γλώσσα με τη στήριξη του Ιδρύματος Μ.Β. Βαρδινογιάννη.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mdimou2@minedu.gov.gr

 

Διαβάστε Επίσης  ΓΣΕΕ: Με το σχέδιο νόμου για την ιδιωτική εκπαίδευση θίγεται το δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης που παρέχεται στα ιδιωτικά σχολεία και τίθεται ζήτημα νομιμότητας της έκδοσης ισότιμων τίτλων σπουδών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!