Το Δωμάτιο της Γειτονιάς | Δήμος Θεσσαλονίκης

Το Δωμάτιο της Γειτονιάς είναι ένα πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης που υλοποιείται στις Β’, Γ’ και Δ’ Δημοτικές Κοινότητες από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΠΕΡΑ με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

To πρόγραμμα πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στo πλαίσιo της δωρεάς ύψους 10.000.000€ στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Απόγευμα στην αυλή του Δωματίου της Τούμπας.  Για όσες/ όσους θέλετε να γίνετε κηπουροί, τα παρτέρια του αστικού λαχανόκηπου είναι έτοιμα. Για όλους τους υπόλοιπους η αυλή του Δωματίου της Γειτονιάς είναι ανοιχτή σε όλες/ όλους για κατασκευές, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές, barbecue ή απλά για βόλτα! Η αυλή είναι ανοιχτή Τρίτη έως Σάββατο 11 π.μ. – 7 μ.μ., στην οδό Μυκόνου 2, Κάτω Τούμπας

 

Τα Δωμάτια λειτουργούν στις Β´, Γ´ και Δ´ Δημοτικές Κοινότητες. Οι χώροι λειτουργούν δωρεάν και είναι ανοιχτοί σε όλους! Διαθέτουν εξοπλισμό, εργαλεία και υλικά για χειροτεχνίες και κατασκευές, καθώς και χώρους συνάθροισης και εργαστηρίων.

Από Τρίτη έως Σάββατο 11 π.μ.-7 μ.μ.

 

Αυτό το Σάββατο 18/5/2019 πίνουμε καφέ και γνωριζόμαστε στο Δωμάτιο της Άνω Πόλης.  Για πληροφορίες σχετικά με το Δωμάτιο της Άνω Πόλης και το πρόγραμμα εργαστηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 – 270089, ηλεκτρονικά στο c-koinotita@domatio.net ή απλά να έρθετε στον χώρο που βρίσκεται στην οδό Θεοφίλου 25, Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης κάθε Τρίτη έως Σάββατο 11 π.μ. – 7 μ.μ.

 

Δωμάτιο B’ Κοινότητας: γωνία Δημ. Γαλανάκη και Γεωρ. Ιβανόφ, Δωδεκαόροφες
b-koinotita@domatio.net

Δωμάτιο Γ’ Κοινότητας: Θεοφίλου 25, Άνω Πόλη
c-koinotita@domatio.net
2310-270089

Δωμάτιο Δ΄Κοινότητας: Μυκόνου 2, Κάτω Τούμπα
d-koinotita@domatio.net
2310-945613

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση για την Ένταξη φοιτητών/τριων στη Δράση Α «Επιδότηση Στέγασης» (3η φάση) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Be the first to comment on "Το Δωμάτιο της Γειτονιάς | Δήμος Θεσσαλονίκης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!