Για δεύτερη συνεχή φορά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας ωφελούμενοι των Παραρτημάτων του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνεχίζοντας αδιάλειπτα την υλοποίηση εξωστρεφών δραστηριοτήτων και την καλοκαιρινή περίοδο, με την υλοποίηση προγράμματος λουτροθεραπείας για ωφελούμενους του Παραρτήματος ΑμεΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και τη συμμετοχή των παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και των δύο Παραρτημάτων Ατόμων με Αναπηρία σε Φθιώτιδα και Εύβοια σε κατασκηνωτικά προγράμματα, ωφελούμενοι των Παραρτημάτων που εδρεύουν στην Π.Ε. Φθιώτιδας συμμετείχαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα «Νηρηίδες» που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

 

Ωφελούμενοι από τα παραπάνω Παραρτήματα, συνοδεία εργαζομένων και στελεχών των δομών μετέχουν όπως και πέρυσι στη συγκεκριμένη δράση, ενισχύοντας τις επιτελούμενες προσπάθειες στην κατεύθυνση της κοινωνικοποίησης των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές κλειστής περίθαλψης. Μέσω της συνύπαρξης στο πλαίσιο του εν λόγω κατασκηνωτικού προγράμματος, συμμετέχοντες και συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να μετάσχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και μουσικοθεατρικά δρώμενα, προάγοντας την κοινωνικοποίηση και την πολυεπίπεδη συνεργασία που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των Διοικήσεων των περιφερειακών δομών.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα «Νηρηίδες», μετέχουν εκπρόσωποι των Διοικήσεων, ωφελούμενοι και εργαζόμενοι των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών της χώρας, πιστοποιώντας την ύπαρξη αντανακλαστικών εξωστρέφειας που έχουν καλλιεργηθεί στην επιχειρησιακή κουλτούρα των δομών τους.

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα "Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και ψηφιακών Δεξιοτήτων για Ρομά στο Δήμο Αλεξάνδρειας"

Be the first to comment on "Για δεύτερη συνεχή φορά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας ωφελούμενοι των Παραρτημάτων του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!