Διαλέξεις και Βιωματικά Εργαστήρια “Ψυχική Υγεία: Το κλειδί για μια καλύτερη ζωή” | Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων-Κέντρο Παιδιού & Εφήβου

Η θετική ψυχολογία είναι ένας σύγχρονος κλάδος της ψυχολογίας που εστιάζει στα θετικά συναισθήματα και στο πώς αυτά μπορούμε να τα ενισχύσουμε, ώστε να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Η πρωτοβουλία του Τμήματος Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου αφορά σε πέντε διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια για ενήλικες με συντονίστρια τη Ζέττα Σταματελοπούλου, ψυχολόγο με ειδίκευση στη γνωσιακή – συμπεριφορική θεραπεία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν τις συνθήκες που τους βοηθούν να βιώνουν θετικά συναισθήματα, να αναπτύσσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους και να δημιουργούν «θετικές» σχέσεις, «θετικές» οικογένειες, «θετικές» ομάδες, «θετικές κοινωνίες».

Οκτώβριος 2019: Ποιότητα ζωής & ψυχική υγεία
3/10 διάλεξη, 10/10 βιωματικό εργαστήρι.
Νοέμβριος 2019: Αυτοεκτίμηση
7/11 διάλεξη , 14/11 βιωματικό εργαστήρι.
Δεκέμβριος 2019: Αυτοφροντίδα
5/12 διάλεξη, 12/12 βιωματικό εργαστήρι.
Φεβρουάριος 2020: Προσωπική ανάπτυξη
6/2 διάλεξη, 13/02 βιωματικό εργαστήρι.
Μάρτιος 2020: Ανθεκτικότητα
5/3 διάλεξη, 12/3 βιωματικό εργαστήρι.

Ημέρα διεξαγωγής: Πέμπτη
Ώρα: 18.00 – 19.30

 

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στο Book Café του Βιβλιοπωλείου Πυξίδα (Απλωταριάς 34, Χίος) με ελεύθερη είσοδο. Τα βιωματικά εργαστήρια θα διεξαχθούν στο χώρο του Τμήματος Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων (Εγκρεμού 30, Χίος) με κόστος 10 ευρώ.

Για την συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια απαιτείται συμπλήρωση αίτησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.H συμμετοχή στο βιωματικό εργαστήρι είναι αυτοτελής και δεν προϋποθέτει την παρακολούθηση της διάλεξης.

Δείτε ΕΔΩ την αίτηση για το βωματικό εργαστήρι Ποιότητα ζωής και Ψυχική Υγεία στις 10/10.

Πληροφορίες στο τηλ. 22710-20000 (εσωτ. γραμ. 3).

 

 

Διαβάστε Επίσης  Διοικητικός Υπάλληλος στην Ειδική Μονάδα Παρέμβασης για Νεαρά Άτομα με Παραβατική Συμπεριφορά «Οσελότος»

Be the first to comment on "Διαλέξεις και Βιωματικά Εργαστήρια “Ψυχική Υγεία: Το κλειδί για μια καλύτερη ζωή” | Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων-Κέντρο Παιδιού & Εφήβου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!