Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση στη θεραπεία και αποκατάσταση των διαταραχών αυτιστικού φάσματος μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας – Εκπαίδευση μέσα από την κλινική πρακτική»

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης – Κέντρο Παιδιού & Εφήβου σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου», και το Εξειδικευμένο Κέντρο για άτομα με Αυτισμό «Ηλίανθος», διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση στη θεραπεία & αποκατάσταση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Χαμηλής Λειτουργικότητας»- Εκπαίδευση μέσα από την κλινική πρακτική.

 

Διάρκεια: 7 μήνες

45 ώρες Θεωρητική Κατάρτιση – 9 Συναντήσεις

Έως 12 ώρες Ατομική Εποπτεία / εκπαιδευόμενο

180 ώρες  Πρακτική Άσκηση / εκπαιδευόμενο

 

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2019 και ολοκληρώνεται το Μάιο του 2020 και απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις ΔΑΦ.

Οι εκπαιδευόμενοι θα κατακτήσουν γνώσεις και θα αναπτύξουν δεξιότητες , σχετικά με τα κύρια κλινικά χαρακτηριστικά των ΔΑΦ μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας καθώς και με τις αντίστοιχες αρχές θεραπείας και αποκατάστασης, ώστε να είναι σε θέση να κατανοούν τις δυσκολίες των ατόμων με ΔΑΦ μέσης και χαμηλής λειτουργικότητας, να σχεδιάζουν με υποστήριξη ένα πρόγραμμα παρέμβασης και να το υλοποιούν αποτελεσματικά.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ

 

Αριθμός Συμμετεχόντων: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Χρόνος έναρξης: 9 Νοεμβρίου 2019 – Εγγραφές έως 31/10/2019. Η οριστικοποίηση της συμμετοχής θα γίνει μετά από συνέντευξη.

Χώρος διεξαγωγής: ΚΔΒΜ Taseis, Διεύθυνση: Αιόλου 72, Αθήνα, 10559

Χώρος διεξαγωγής πρακτικής άσκησης:  Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» Κέντρο Παιδιού & Εφήβου,  Εξειδικευμένο Κέντρο για άτομα με Αυτισμό «Ηλίανθος», Διεύθυνση: Χρυσολωρά 10-12 , Περιστέρι (πλησίον στάσης Μετρό Άγιος Αντώνιος )

 

Δηλώσεις Συμμετοχής-Εγγραφές

 

Πληροφορίες: κ. Παρασκευή Χούλη , τηλ: 210 5731581, 6984601372
e-mail: seminars@kpechios.gr, Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 πμ – 15:00 μμ

 

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία από το Κε.Σ.Με.Θ. Αθήνας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!