Πιστοποίηση εργαζομένων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου ως Positive Behavior Support Coaches από το Βritish Institute for Learning Disabilities

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκπαίδευση των εργαζομένων του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου και στις 3 δομές στην Αθήνα, στο Πρόγραμμα Θετικής Υποστήριξης Συμπεριφοράς (Εκπαίδευση Εκπαιδευτών), που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό British Institute for Learning Disabilities (BILD).

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την εκπαιδεύτρια από τον οργανισμό BILD για την 4 η και τελευταία μέρα της εκπαίδευσης. Με την παρουσίαση των ατομικών τους εργασιών και τη συνολική τους αξιολόγηση, έκλεισε ο κύκλος της εκπαίδευσης και έλαβαν όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε αυτή την πιστοποίηση τους ως Εκπαιδευτές στην Υποστήριξη Θετικής Συμπεριφοράς (Positive Behavior Support).

Οι αρχές της φιλοσοφίας του Positive Behavior Support θα εφαρμοστούν σταδιακά και με σφαιρικό τρόπο στην λειτουργία και κλινική πρακτική των δομών με στόχο τη μείωση των συμπεριφορών που προβληματίζουν και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των εξυπηρετούμενων και της επαγγελματικής ζωής του ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε εδώ περισσότερα για την εκπαίδευση: Εκπαίδευση στη «Θετική Υποστήριξη Συμπεριφοράς» – Κέντρο Παιδιού & Εφήβου

 

kpechios.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Κέντρου Παιδιού & Εφήβου | Εκπαιδευτική περίοδος 2020 – 2021

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!