Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση | Εκδόσεις Σάκκουλα

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση

Αθήνα – 24, 26, 27 Σεπτεμβρίου 2019

στις εγκαταστάσεις των Εκδόσεων Σάκκουλα ΑΕ, Ιπποκράτους 23, Αθήνα

 

Απευθύνεται στους Δικηγόρους και ασκούμενους Δικηγόρους που επιθυμούν να εντάξουν τη Διαμεσολάβηση στην καθημερινή τους Δικηγορική πρακτική και παράλληλα επιθυμούν να είναι πλήρως προετοιμασμένοι εν όψει της λήξης της αναστολής της εφαρμογής του άρθρου 182 ν. 4512/2018 περί υποχρεωτικότητας της διαδικασίας σε συγκεκριμένες κατηγορίες υποθέσεων.

Είναι αποτέλεσμα της Ελληνικής και της διεθνούς εμπειρίας των δημιουργών του, Σπύρου Αντωνέλου, Ελένης Πλέσσα και Ειρήνης Ματσούκα και πλήρως προσαρμοσμένο στην Ελληνική πρακτική πραγματικότητα και στον πρόσφατο νόμο 4512/2018.

Στόχος του 20ωρου βιωματικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στην Ελληνική πρακτική πραγματικότητα και στον πρόσφατο νόμο 4512/2018, είναι μέσα από την ερμηνεία του νομοθετικού πλαισίου, τη θεωρία της Διαμεσολάβησης και τις ασκήσεις και προσομοιώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες, να γνωρίσουν σε βάθος τον θεσμό και τη διαδικασία της Διαμεσολάβησης, τον ρόλο του Δικηγόρου σε αυτήν αλλά και τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει η εφαρμογή της.

Κατά την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα παρέχονται στους συμμετέχοντες Δικηγόρους Βεβαιώσεις Εκπαίδευσης. Στους συμμετέχοντες Ασκούμενους Δικηγόρους χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ως Ασκουμένων και η Βεβαίωση Εκπαίδευσης τους απονέμεται μόλις αποκτήσουν τη Δικηγορική ιδιότητα.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες (ενότητες που διδάσκονται, κόστος συμμετοχής) καθώς και Δηλώσεις Συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 

 

Διαβάστε Επίσης  «Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου»: Διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Νέας Ιωνίας και του ΕΟΠΠΕΠ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!