Τετραετής Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική από το Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Το Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής ΡΟΔΑΚΙΝΟ, προκηρύσσει την έναρξη τετραετούς προγράμματος εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στην Αθήνα. 

Στόχος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν, να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν τη Θεωρία Συστημάτων και τις προεκτάσεις της στον ανθρώπινο παράγοντα, έτσι ώστε στο τέλος της τετραετούς φοίτησης να έχουν τόσο τις απαραίτητες γνώσεις, όσο και τις αναδυόμενες απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες τους ως Συστημικοί Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, οι οποίοι θα μπορούν να δουλέψουν με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

Διάρκεια Εκπαίδευσης: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεξάγεται σε ένα σύνολο τεσσάρων εκπαιδευτικών ετών, με 1000 ώρες εκπαίδευσης, και πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα από Οκτώβριο μέχρι και Ιούλιο.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

  1. 450 ώρες Θεωρητικής Κατάρτισης – Διδασκαλία θεωρίας
  2. 250 ώρες Πρακτικής Άσκησης Εκπαιδευόμενων
  3. 300 ώρες Εποπτεία Εκπαιδευόμενων.

 

Aπευθύνεται σε : Φοιτητές και αποφοίτους ψυχολογίας, ανθρωπιστικών επιστημών και παιδαγωγούς οποιαδήποτε βαθμίδας εκπαίδευσης.
Κόστος προγράμματος: 1.400 ευρώ ανα έτος

 

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να πληροί τα κριτήρια εκπαίδευσης των Συστημικών Θεραπευτών που προτείνονται από το Ευρωπαικό Σύνδεσμο Οικογενειακών Θεραπευτών (European Family Therapy Assosciation-E.F.T.A).

 

Χώρος διεξαγωγής: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 105Β-ΑΘΗΝΑ

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

 

Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής Ροδάκινο

rodakinotraining.wordpress.com

fb: facebook.com/rodakinotraining

T. 211 410 7691

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν και email για περισσότερες πληροφορίες ή το βιογραφικό τους για να αιτηθούν συμμετοχή, αναγράφοντας στο θέμα τον τίτλο του προγράμματος, στο teamrodakino@gmail.com

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

 

Διαβάστε Επίσης  «Εμψυχωτής Κοινότητας» 2ος κύκλος – Πρόγραμμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!