Διαμεσολάβηση: Βιωματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Δικηγόρους και Νομικούς Παραστάτες

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών

στη Διαμεσολάβηση

Αθήνα – 29 & 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2019 (13:30 – 19:30)

στις εγκαταστάσεις των Εκδόσεων Σάκκουλα ΑΕ, Ιπποκράτους 23, Αθήνα

τηλ. 210-3387500

 

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση, είναι αποτέλεσμα της Ελληνικής και της διεθνούς εμπειρίας των δημιουργών του, Σπύρου Αντωνέλου, Ελένης Πλέσσα και Ειρήνης Ματσούκα και πλήρως προσαρμοσμένο στην Ελληνική πρακτική πραγματικότητα και στον πρόσφατο νόμο 4512/2018. Το έχουν από το 2015 μέχρι σήμερα παρακολουθήσει εκατοντάδες Δικηγόροι και Ασκούμενοι Δικηγόροι, από το Δ.Σ.Α. και από δεκάδες άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους της Επικράτειας και έχει αποκομίσει εξαιρετικές κριτικές.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Καθώς η συμμετοχή του Πληρεξουσίου Δικηγόρου του κάθε μέρους της διαφοράς που υπάγεται στη Διαμεσολάβηση είναι υποχρεωτική εκ του νόμου, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης απευθύνεται στους Δικηγόρους και ασκούμενους Δικηγόρους που επιθυμούν να εντάξουν τη Διαμεσολάβηση στην καθημερινή τους Δικηγορική πρακτική και παράλληλα επιθυμούν να είναι πλήρως προετοιμασμένοι εν όψει της λήξης στις 16.9.2019 της αναστολής της εφαρμογής του άρθρου 182 ν. 4512/2018 περί υποχρεωτικότητας της διαδικασίας σε συγκεκριμένες κατηγορίες υποθέσεων.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ο στόχος του 20ωρου βιωματικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι, μέσα από την ερμηνεία του νομοθετικού πλαισίου, τη θεωρία της Διαμεσολάβησης και τις βιωματικές ασκήσεις και προσομοιώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες, να γνωρίσουν σε βάθος τον θεσμό και τη διαδικασία της Διαμεσολάβησης, τον ρόλο του Δικηγόρου σε αυτήν αλλά και τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει η εφαρμογή της. Μέσα από την Εκπαίδευση έρχονται σε επαφή με τις μοναδικές δυνατότητες διαπραγματευτικής ευελιξίας, απορρήτου, σύντομης επίλυσης και εκτελεστότητας που η Διαμεσολάβηση παρέχει, συνδυαζόμενες και με τις άριστες συνθήκες παροχής και χρέωσης των υπηρεσιών τους προς τους εντολείς τους.

Κατά την ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα παρέχονται στους συμμετέχοντες Δικηγόρους Βεβαιώσεις Εκπαίδευσης. Στους συμμετέχοντες Ασκούμενους Δικηγόρους χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ως Ασκουμένων και η Βεβαίωση Εκπαίδευσης τους απονέμεται μόλις αποκτήσουν τη Δικηγορική ιδιότητα.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες (ενότητες που διδάσκονται, κόστος συμμετοχής) καθώς και Δηλώσεις Συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ 

 

Διαβάστε Επίσης  «Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου»: Διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Νέας Ιωνίας και του ΕΟΠΠΕΠ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!