Γίνε Εθελοντής Φιλόλογος ή Μαθηματικός στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Θέλεις να προσφέρεις;

Είσαι φιλόλογος ή μαθηματικός και σε ενδιαφέρει να προσφέρεις εθελοντική εργασία και παράλληλα να αποκτήσεις πλούσια εμπειρία σε θέματα σχετικά με τις σπουδές και την ειδικότητά σου;

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού (Δίκτυο) υποδέχεται καθημερινά στους χώρους του δεκάδες παιδιά και εφήβους προσφέροντάς τους ποικίλες δημιουργικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες, μαθησιακή υποστήριξη και πλήθος άλλων καινοτόμων προγραμμάτων. Στόχος του Δικτύου είναι, μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, να υποστηρίξει παιδιά και εφήβους από ευάλωτες κυρίως κοινωνικές ομάδες και μαζί να τα φέρει σε επαφή με τα δικαιώματά τους.

Αν θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ έναν έφηβο με περιορισμένες ευκαιρίες να αναπτύξει τις δυνατότητές του και τα ταλέντα του, έλα σε επαφή με το Δίκτυο.

Αποστολή βιογραφικών στο: diktio@ddp.gr, θέμα: Εθελοντής Φιλόλογος ή Μαθηματικός

 

Τα βιογραφικά σημειώματα που αποστέλλονται τηρούνται για διάστημα 6 μηνών στα αρχεία του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Νόμος 4624/2019 και Γενικός Κανονισμός 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων). Μετά την παρέλευση των 6 μηνών διαγράφονται.

 

Διαβάστε Επίσης  Δυνατότητα συμμετοχής νέων ηλικίας 18-30 ετών σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα εθελοντισμού σε κοινωνικό συνεταιρισμό στην Ιταλία

Be the first to comment on "Γίνε Εθελοντής Φιλόλογος ή Μαθηματικός στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!