Διεθνές Συνέδριο «Καταπολέμηση ομοφοβικών, αμφιφοβικών και τρανσφοβικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων από και μέσω των ΜΜΕ»

Το Σωματείο Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), μέλος του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και εκπρόσωπος αυτού στο Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα «Καταπολέμηση ομοφοβικών, αμφιφοβικών και τρανσφοβικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων από και μέσω των ΜΜΕ».

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Εξάλειψη Τρανσφοβικών, Ομοφοβικών και Aμφιφοβικών Στερεοτύπων μέσω της καλύτερης εκπροσώπησης στα μέσα ενημέρωσης» (Eliminating Transphobic, HOmophobic and biphobic Stereotypes through better media representation – E.T.Ho.S.), το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια (2014-2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συντονιστής φορέας του έργου είναι το ΚΜΟΠ Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, ενώ εταίροι (partners) του έργου είναι η Lithuanian Gay League (Λιθουανία) και το Centre for Civil Initiatives Poreč (Κροατία).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (ώρα προσέλευσης 09:30), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Ακαδημίας 20. Η αίθουσα είναι μια ευγενική χορηγία της ΕΣΗΕΑ.

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου- Έργο E.T.Ho.S.

 

Διαβάστε Επίσης  4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» με συνδιοργανωτή το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Be the first to comment on "Διεθνές Συνέδριο «Καταπολέμηση ομοφοβικών, αμφιφοβικών και τρανσφοβικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων από και μέσω των ΜΜΕ»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!