Έρευνα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Women in the Media (Erasmus+)

Το Women in the Media είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την διευκόλυνση της πρόσβασης τους στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαζί με τον Καρπό εταίροι από 5 ευρωπαϊκές χώρες το EU15 Ltd και το Filmworks Trust από την Μεγάλη Βρετανία, το le LABA από την Γαλλία, το Business & Professional Women CR από την Τσεχία, το Eesti People to People από την Εσθονία και η Arte Urbana Collectif από την Βουλγαρία. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι στην κατηγορία Erasmus+.

Στα πλαίσια του προγράμματος καλούνται οι γυναίκες που δουλεύουν ή θέλουν να δουλέψουν στην κινηματογραφική βιομηχανία να συμπληρώσουν το online ερωτηματολόγιο που θα βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://karposontheweb.org/womed-erasmus/.   

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η χαρτογράφηση των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον τομέα σε σχέση με την πρόσβαση που έχουν στην εκπαίδευση, την εύρεση εργασίας και την δημιουργία δικτύου στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία στην Ελλάδα.

Αν είστε γυναίκα που δραστηριοποιείται στην κινηματογραφική βιομηχανία με οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας ή θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε αυτόν τον χώρο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παραπάνω ερωτηματολόγιο μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2020. Το ερωτηματολόγιο είναι στα αγγλικά και παίρνει περίπου 4-6 λεπτά για να συμπληρωθεί. Στον παραπάνω σύνδεσμο θα βρείτε σε pdf την μετάφραση του ερωτηματολογίου, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με τις ερωτήσεις.

Αφού συλλεχθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου, θα σχεδιαστούν και θα διεξαχθούν επιμορφώσεις και δράσεις από κάθε φορέα που συμμετέχει και τέλος, θα σχεδιαστεί μια online πλατφόρμα που θα βοηθήσει περαιτέρω στην πρόσβαση των γυναικών στην βιομηχανία.

 

Διαβάστε Επίσης  Ευρωπαϊκό Εξάμηνο: οι ελεγκτές θεωρούν ότι τα κράτη μέλη πρέπει να βελτιώσουν την υλοποίηση των συστάσεων ανά χώρα

Be the first to comment on "Έρευνα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Women in the Media (Erasmus+)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!