Ανοικτά διαδικτυακά Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα την «Ενσυνειδητότητα» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η «ενσυνειδητότητα» (mindfulness), η ικανότητα και επίγνωση να επικεντρωνόμαστε σε ό,τι συμβαίνει τώρα και να βιώνουμε κάθε στιγμή του παρόντος, είναι το κύριο θέμα της σειράς των διαδικτυακών βιωματικών εργαστηρίων (workshops), με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, που διοργανώνει το  Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος, είναι η εισηγήτρια και στα τρία βιωματικά εργαστήρια, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε Πέμπτη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες  (16, 23 και 30 Απριλίου 2020) από τις 17:00 ως τις 17:45 στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/wadjxc8.

Μέσω των βιωματικών εργαστηρίων θα έρθει ο καθένας σε επαφή με τη θεωρητική έννοια της  ενσυνειδητότητας (τι είναι και σε τι μας βοηθά), αλλά και θα γνωρίσει τεχνικές για να εξασκήσει τη δική του ενσυνειδητότητα. Με συνεχή εξάσκηση, αυτή η δεξιότητα ενισχύεται και βοηθά το μυαλό μας να επικεντρώνεται περισσότερο στο παρόν και να μην περιπλανιέται και αναπολεί το παρελθόν ή να προτρέχει στο μέλλον.

 

Πρόγραμμα Εργαστηρίων

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα και Αναπνοή»

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα, Άγχος, Ανησυχίες»

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα, Χαλάρωση και Σώμα»

 

 

Διαβάστε Επίσης  Τετραετής Εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία 2020 | Γίνετε Αναγνωρισμένοι Θεραπευτές από την ΕΣΥΘΕΠΑΣ και την EFTA

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!