Ανοικτά διαδικτυακά Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα την «Ενσυνειδητότητα» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η «ενσυνειδητότητα» (mindfulness), η ικανότητα και επίγνωση να επικεντρωνόμαστε σε ό,τι συμβαίνει τώρα και να βιώνουμε κάθε στιγμή του παρόντος, είναι το κύριο θέμα της σειράς των διαδικτυακών βιωματικών εργαστηρίων (workshops), με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, που διοργανώνει το  Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος, είναι η εισηγήτρια και στα τρία βιωματικά εργαστήρια, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε Πέμπτη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες  (16, 23 και 30 Απριλίου 2020) από τις 17:00 ως τις 17:45 στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/wadjxc8.

Μέσω των βιωματικών εργαστηρίων θα έρθει ο καθένας σε επαφή με τη θεωρητική έννοια της  ενσυνειδητότητας (τι είναι και σε τι μας βοηθά), αλλά και θα γνωρίσει τεχνικές για να εξασκήσει τη δική του ενσυνειδητότητα. Με συνεχή εξάσκηση, αυτή η δεξιότητα ενισχύεται και βοηθά το μυαλό μας να επικεντρώνεται περισσότερο στο παρόν και να μην περιπλανιέται και αναπολεί το παρελθόν ή να προτρέχει στο μέλλον.

 

Πρόγραμμα Εργαστηρίων

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα και Αναπνοή»

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα, Άγχος, Ανησυχίες»

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 (17:00-17:45)

«Ενσυνειδητότητα, Χαλάρωση και Σώμα»

 

 

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση & Πιστοποίηση SPSS - Τμήματα Σεπτεμβρίου Δια ζώσης, live ή/και με Εξ'αποστάσεως Εκπαίδευση | Στατιστικές Αναφορές και Ανάλυση Δεδομένων

Be the first to comment on "Ανοικτά διαδικτυακά Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα την «Ενσυνειδητότητα» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!