Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου: «Οι ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας»

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας έχουν διαταράξει, μεταξύ άλλων, και την υλοποίηση των ειδικών θεραπειών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Ταυτόχρονα, έχει αναδειχθεί η ανάγκη χρήσης εναλλακτικών και ψηφιακών μέσων για τη συνέχιση της θεραπείας από απόσταση.

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου εφαρμόζει και εξελίσσει από 10ετίας και πλέον τη μέθοδο της Τηλεαποκατάστασης για άτομα που ζουν μακριά από τον τόπο παροχής των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη. Στο ίδιο διάστημα έχει εκπαιδεύσει στην τηλεαποκατάσταση επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης από άλλους φορείς.

Θέλοντας να συμβάλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των θεραπευτών και στη διασφάλιση της συνέχειας της θεραπείας των εξυπηρετούμενων, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Οι ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους , μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικούς.

 

Δομή εκπαιδευτικού:
– 6 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης
-7 ώρες εργαστήρια σε περιβάλλον τηλεδιάσκεψης
Ημερομηνίες:
– Το εκπαιδευτικό υλικό της ασύγχρονης εκπαίδευσης θα είναι διαθέσιμο σε εκπαιδευτική πλατφόρμα από 30/4/2020.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε περιβάλλον τηλεδιάσκεψης από 7 έως 9 Mαϊου 2020, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα του εκπαιδευτικού.
Αριθμός συμμετεχόντων:
-Περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εγγραφές:
Έως 30/4/2020 στο www.kpechios.gr. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν οδηγίες για την είσοδο στην τηλεδιάσκεψη.
Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Για διευκρινίσεις: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα  Παρασκευή: 10:00- 15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: seminars@kpechios.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

 

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση & Πιστοποίηση SPSS - Τμήματα Σεπτεμβρίου Δια ζώσης, live ή/και με Εξ'αποστάσεως Εκπαίδευση | Στατιστικές Αναφορές και Ανάλυση Δεδομένων

 

Be the first to comment on "Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου: «Οι ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!