Μπλούζες #Autism Awareness – Εξαπλώνουμε το μήνυμα για αποδοχή της διαφορετικότητας

Φορέστε αγάπη, αποδοχή και γνώση!

Mπλούζες #Autism Awareness!

Βοηθήστε μας να εξαπλώσουμε το μήνυμα για αποδοχή της διαφορετικότητας!

 

Μπορεί ο Απρίλιος να είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και η 2η Απριλίου η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, θα πρέπει να γνωρίζουμε, όμως, ότι τα άτομα με αυτισμό έχουν ανάγκη υποστήριξης όλο το χρόνο, καθώς αποτελούν μέρος της κοινωνίας μας. 

Τα μπλουζάκια που σχεδίασε η fashionprint.gr για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου μας βοηθούν να μεταδώσουμε το μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης των ατόμων με αυτισμό.

Είτε είστε υπερήφανος γονέας ενός παιδιού με αυτισμό και ψάχνετε για ένα μπλουζάκι με ένα θετικό μήνυμα, είτε είστε εσείς στο φάσμα, είτε είστε εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής ή επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε απλά θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας, σε παιδί ή ενήλικα, τα έχουμε όλα!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Εάν κάνετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο το 20% του ποσού θα επιστραφεί σε εμάς ως χορηγία και θα διατεθεί στην ανακαίνιση των δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου που υποστηρίζουν άτομα με αυτισμό!

https://bit.ly/3b5GP19

 

Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε μετά από ιδέα της ομάδας της fashionprint.gr και την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευκαιρία που μας έδωσε, τόσο για να εξαπλωθεί ευρέως το μήνυμα μας, όσο και για να ενισχυθούμε οικονομικά!

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας και να προωθούμε λύσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες και των οικογενειών τους.

Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας – δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς!

 

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα έκτακτης οικονομικής στήριξης οικογενειών πληγέντων από την πανδημία COVID 19 από την Κάριτας Ελλάς

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!