50 Υποτροφίες οικονομικής ενίσχυσης στα πλαίσια της Πράξης “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Διεθνές Πανεπιστημίου”

Η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος», προκηρύσσει την χορήγηση πενήντα (50) Υποτροφιών σε προπτυχιακούς/-ές των Σχολών και των Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας) του ακαδημαϊκού έτος 2019-2020, που επιθυμούν να λάβουν οικονομική ενίσχυση, στα πλαίσια της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου». 

Συνοπτική Περιγραφή

Προσκαλούνται εγγεγραμμένοι φοιτητές/φοιτήτριες, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την λήψη μηνιαίας υποτροφίας στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 01/10/2019 έως 30/06/2020. Συνολικά καλύπτεται χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών. Τα μηνιαία τροφεία ορίζονται στο ποσό των εκατό ευρώ (100,00 €). Επισημαίνεται ότι προκηρύσσονται 50 υποτροφίες σε φοιτητές Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων -ΕΚΟ- (κατηγορίες χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων ή και ΑΜΕΑ) οι οποίες αποσκοπούν να στηρίξουν φοιτητές για τους οποίους η εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί προϋπόθεση για τις σπουδές στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας βάσει εισοδηματικών και κοινωνικών κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες καλούνται να υποβάλλουν αίτηση προς το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του ΔΙ.ΠΑ.Ε (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας) που βρίσκεται στην διεύθυνση Αγ. Λουκάς, κα. Μπάντζιου Κωνσταντίνα, προκειμένου να εγγραφούν ως υποψήφιοι για μία από τις τρεις Υποτροφίες που αντιστοιχούν στο Τμήμα τους.  Πάνω στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το τμήμα και ο αριθμός μητρώου του υποψηφίου. Με την κατάθεση του φακέλου ο φοιτητής θα λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου και θα υπογράφει σε σχετική λίστα δηλώνοντας τα ίδια προαναφερόμενα στοιχεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Κ. Μπάντζιου, από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Αγ. Λουκάς στο τηλ. 2510-462361 και στο e-mail: eco@teiemt.gr

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

 

Διαβάστε Επίσης  Σπουδάζω με Υποτροφία: Κλείνουν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις σε Alba Graduate Business School & Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!