ΔΠΜΣ «Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία» 2020-2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

για την επιλογή των υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στο

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία»

 

Ιδρυτικά Τμήματα του Δ.Π.Μ.Σ. είναι τα ακόλουθα: Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. (επισπεύδον Τμήμα), Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία» προκηρύσσει τριάντα (30) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

(Α) Υποψηφιότητα δικαιούνται να υποβάλουν πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίων και Α.Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
(Β) Αίτηση δικαιούνται να καταθέσουν και τελειόφοιτοι φοιτητές και τελειόφοιτες φοιτήτριες, που έχουν την υποχρέωση να καταθέσουν το πτυχίο τους ή τη βεβαίωση περάτωσης σπουδών τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, προκειμένου να αξιολογηθεί η υποψηφιότητά τους.

Τέλη Φοίτησης
Δεν προβλέπονται τέλη φοίτησης για τους φοιτητές του ΠΜΣ.

Για την εισαγωγή στο Δ.Π.Μ.Σ. «Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία» είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του 50% του συνολικού αριθμού μορίων (δηλαδή τουλάχιστον 50 μόρια).

Η προφορική συνέντευξη θα διεξαχθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2020. Ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης θα ανακοινωθούν εντός του δευτέρου δεκαπενθημέρου του Σεπτεμβρίου του 2020.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν, με διαδικτυακή ανακοίνωση, να εγγραφούν στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, στο Κτήριο Διοίκησης του Α.Π.Θ. (54124 Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη) έως τις 30 Οκτωβρίου του 2020.

Έναρξη μαθημάτων: 2 Νοεμβρίου του 2020.

Το έντυπο της αίτησης, ο Κανονισμός Λειτουργίας και όλα τα σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Μ.Σ. «Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία»: https://www.edlit.auth.gr/MA-phil2

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 991608

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΠΜΣ_«Φιλοσοφική, Παιδαγωγική και Διεπιστημονική Ανθρωπολογία»

ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ

 

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου | Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!