Κοινωνικοί Λειτουργοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης ΙΔΟΧ με συνολικά τρία (3) άτομα για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, που εδρεύει στη Γιάννουλη Λάρισας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID19, συνολικής διάρκειας έως 30-09-2020.

Η αίτηση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προκήρυξης, υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kkpp8.prokirixi@gmail.com με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του μία ή περισσότερες ειδικότητες της αυτής κατηγορίας, εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την προκήρυξη προσόντα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας https://kkpthessaly.gr.

***Η ορθή επανάληψη γίνεται για να προστεθεί στην Ειδικότητα «ΠΕ Κοινωνικών λειτουργών –Κοινωνικής Εργασίας» και η Ειδικότητα «ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών – Κοινωνικής Εργασίας». Οι ενδιαφερόμενοι της Ειδικότητας «ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών – Κοινωνικής Εργασίας» έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους ως την λήξη προθεσμίας της νέας Προκήρυξης. Τονίζουμε ότι για όλες τις άλλες Ειδικότητες της προηγούμενης προκήρυξης έχει λήξη η ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών την 1/7/2020 και ώρα 15:00. 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ_ΚΚΠΠΘ

 

Διαβάστε Επίσης  Social Worker @ International Rescue Committee | Hellas

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!