Κοινωνικοί Λειτουργοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης ΙΔΟΧ με συνολικά δύο (2) άτομα για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» του Κ.Κ.Π.Π. Ηπείρου, που εδρεύει στα Ιωάννινα, Νεομάρτυρος Γεωργίου 1 ,για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, συνολικής διάρκειας έως 30-09-2020.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prok.638@kkppe.gr. Μαζί με την αίτηση στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα, θα επισυνάπτονται ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ με ΤΙΤΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, όλα τα σχετικά δικαιολογητικά απόδειξης, όσων αναφέρονται στην υποβληθείσα αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις (4) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της περίληψης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π.Π. Ηπείρου.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων: 27/06/2020

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 30/06/2020 23:59:00 μ.μ.

 

***Λόγω παράλειψης της κατηγορίας ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και κατά συνέπεια του αποκλεισμού αυτών από τη διαδικασία υποβολής αίτησης, η Περιφέρεια Ηπείρου προβαίνει σε ορθή επανάληψη της προκήρυξης, δίνοντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους της κατηγορίας ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών να υποβάλλουν υποψηφιότητα.

Η Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων ΜΟΝΟ για την κατηγορία ΤΕ έχει ως ακολούθως:

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 04/07/2020 23:59μ.μ.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ_ΚΚΠΠ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

Διαβάστε Επίσης  Παράταση Προκήρυξης για την Πρόσληψη από την Κάριτας Ελλάς Συντονιστή/στριας Προγραμμάτων

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!