Κοινωνικοί Λειτουργοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνει την σύναψη σύμβασης ΙΔΟΧ με συνολικά δύο (2) άτομα για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στα Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας (Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε.) , που εδρεύει στην Πάτρα Κορυτσάς & Αγίων Σαράντα Τ.Κ. 26222 , για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του Κορωναιού COVID-19, συνολικής διάρκειας έως 30-09-2020.

Η αίτηση, υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Κ.Κ.Π.Π. Δυτικής Ελλάδος skagiopoulio_kpmap@yahoo.gr, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του και την ειδικότητα της κατηγορίας, εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την προκήρυξη προσόντα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της περίληψης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π.Π. Δυτικής Ελλάδος https://kkppde.gr και λήγει την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων : 05-07-2020 (Ώρα 23:59:00 μ.μ.)

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ_ΚΚΠΠΔΕ

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα για βοηθούς ερευνητές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!