ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού για την Διοικητική υποστήριξη των Δημοτικών Ιατρείων για ευπαθείς ομάδες του Δήμου Νεάπολης Συκεών

Το ΝΠΔΔ “Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών, Ν. Θεσσαλονίκης”, ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με δύο (2) άτομα των κάτωθι ειδικοτήτων για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου έργου « Δημοτικά Ιατρεία για ευπαθείς ομάδες του Δήμου Νεάπολης – Συκεών» , με κωδικό ΟΠΣ 5041827, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν:

  1. είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, με προγραμματισμένο ραντεβού, κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία.
  2. είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών, Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2, Γ ΚΑΠΗ Συκεών 2ο όροφο, υπόψιν κας Αλεξίου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310639355). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 12/6/2020 έως και 1/7/2020.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, της αίτησης και του παραρτήματος αυτού, στα γραφεία του ΝΠΔΔ “Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών” επί της Μεσολογγίου και Περγάμου, στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών, στον 2ο όροφο,  καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΜΕ 4

 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικοί Λειτουργοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!