Προκήρυξη Υποτροφίας «Δημητρίου Ευρυγένη» από το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου

Το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου προκηρύσσει μία υποτροφία «Δημητρίου Ευρυγένη» στο Ευρωπαϊκό δίκαιο με την ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η υποτροφία θα είναι διάρκειας 12 μηνών (με έναρξη την 1η Ιουλίου 2020) και έχει αντικείμενο τη συλλογή και επεξεργασία υλικού σε εξειδικευμένα θέματα στον παραπάνω κλάδο. Η υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ τον μήνα.

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Δ.Σ.Θ.) ή ασκούμενος δικηγόρος του Δ.Σ.Θ., να γνωρίζει πολύ καλά μία ξένη γλώσσα και επαρκώς μία δεύτερη και να έχει γεννηθεί το έτος 1990 και μεταγενέστερα.

Ο υπότροφος θα αναλάβει την υποχρέωση να έχει φυσική παρουσία στο Κέντρο τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, απασχολούμενος για 20 ώρες συνολικά την εβδομάδα, μεταξύ των ωρών 09.00-15.30.

Ο υποψήφιος πρέπει να αποστείλει Βιογραφικό Σημείωμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση του Κέντρου: kdeod@cieel.gr Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 17 Ιουνίου 2020.

 

Διαβάστε Επίσης  Νέες Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!