Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου 2020-2021

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2020 – 2021 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου», προσκαλεί Νέους Επιστήμονες κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή ιδιωτικού έργου διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, προκειμένου να διδάξουν το σύνολο των μαθημάτων των επιστημονικών πεδίων των προπτυχιακών σπουδών των τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει πρόταση για τον αριθμό των επιστημονικών πεδίων/θέσεων όπως αναφέρονται στον Πίνακα του επισυναπτόμενου Παραρτήματος ΙΙ: “Αριθμός Θέσεων/Επιστημονικών Πεδίων ανά Τμήμα”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για την εν λόγω πρόσκληση καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, από 02.07.2020 έως και 21.07.2020, με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση, σε κλειστό φάκελο, στο πρωτόκολλο της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τις 9:00 έως τις 14:00.

 

Ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου Τέρμα Καραϊσκάκη, Μεσαίο Κτίριο ΟΑΕΔ
22 131 Τρίπολη.
(Υπ’όψιν: κας Μαρίας Παπαδοπούλου)

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται το αργότερο μέχρι και την 21.07.2020 ημέρα Τρίτη, και ώρα 14:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Καργαδούρη Αντώνη (2721045225), e-mail: akargas@us.uop.gr

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ_ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

 

Διαβάστε Επίσης  1209 Θέσεις Τακτικού Προσωπικού σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!