Ερευνητές με σύμβαση έργου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για το πρόγραμμα «BeSecure-FeelSecure»

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ , στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «BeSecure-FeelSecure. A Holistic Risk Management Approach for Monitoring, Assessing and Forecasting the efficiency, sustainability and resilience of Piraeus», προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, εξειδικευμένο προσωπικό (3 άτομα).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών [η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών αναφέρεται στην περίληψη της πρόσκλησης, η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου] αποκλειστικά ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή (όχι courier) στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 136,
Τ.Κ. 17671, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Επιπροσθέτως στο φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται η ένδειξη για το πρόγραμμα: «BeSecure-FeelSecure» , με κωδικό 2089,
Επίσης, θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: g.liatsou@panteion.gr, ο αριθμός του συστημένου κατάθεσης, τα ατομικά στοιχεία του υποψήφιου καθώς και στην πρόσκληση στην οποία αφορά η υποψηφιότητα (τίτλος έργου, κωδ. λογιστηρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

Διαβάστε Επίσης  Διερμηνέας Αραβικών/ Γαλλικών στο Κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!