4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» με συνδιοργανωτή το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια και φορείς, συνδιοργανώνουν στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2020 το 4ο Συνέδριο MoodleMoot 2020.

Σκοπός του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, είναι η προώθηση ενός γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle. Το Moodle είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (Virtual Learning Environment – VLE), με 120 εκατομμύρια και πλέον χρήστες. Πέρα από τη εκτεταμένη χρήση του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, το Moodle χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες παγκοσμίως για την εκπαίδευση του προσωπικού και την υποστήριξη των πελατών τους. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναδειχθούν καινοτόμες λειτουργίες και καλές πρακτικές χρήσης της εν λόγω πλατφόρμας στην Ελλάδα, την Κύπρο και διεθνώς.

Το συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μέλη της ακαδημαϊκής-ερευνητικής κοινότητας, ερευνητές του χώρου της εκπαίδευσης, εκπαιδευτές ενηλίκων και εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που αξιοποιούν ή θα τους ήταν χρήσιμο το Moodle στις δραστηριότητές τους.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής παρουσιάσεων για το συνέδριο είναι η 15η Οκτωβρίου 2020 στον σύνδεσμο  https://moodlemoot.ellak.gr/submissions/. Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους έως τις 22 Νοεμβρίου 2020 στον σύνδεσμο https://moodlemoot.ellak.gr/, όπου θα βρουν και αναλυτικές πληροφορίες.

 

Διαβάστε Επίσης  Νέα περίοδος αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Be the first to comment on "4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» με συνδιοργανωτή το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!