Διδακτικό έργο για το επιστημονικό πεδίο «Συμβουλευτική Ψυχολογίας» του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2020 – 2021», προσκαλεί Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, στο επιστημονικό πεδίο «Συμβουλευτική Ψυχολογίας» του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες νέοι/ες Επιστήμονες κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στο επιστημονικό πεδίο «Συμβουλευτική Ψυχολογία» και για όλα τα μαθήματα που ανήκουν στο επιστημονικό πεδίο, για το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η Αίτηση Υποψηφιότητας υποχρεωτικά συμπληρώνεται μόνο στο τυποποιημένο έντυπο το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ Παντείου (https://elke.panteion.gr/index.php/en/).

Οι φάκελοι υποψηφιοτήτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί εντύπως σε δύο αντίγραφα το αργότερο έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης για τον COVID-19 oι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν αποκλειστικά με συστημένο ΕΛΤΑ (όχι courier) στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων και Έρευνας του Παντείου Πανεπιστημίου για την Πράξη «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ 2020-2021 ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (Λεωφόρος Συγγρού 136, Αθήνα ΤΚ 17671, Καλλιθέα).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

Διαβάστε Επίσης  Protection Coordinator @ Danish Refugee Council

Be the first to comment on "Διδακτικό έργο για το επιστημονικό πεδίο «Συμβουλευτική Ψυχολογίας» του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!