Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο «Ψυχική υγεία, ποιότητα σχέσεων και οριοθέτηση» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Για τη σημασία της υγιούς οριοθέτησης στην ψυχική υγεία και την ποιότητα των σχέσεων θα μιλήσει η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος, σε ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ψυχική υγεία, ποιότητα σχέσεων και οριοθέτηση», το οποίο διοργανώνει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 στις 18:00. Η ψυχολόγος, συνεργάτις του ΑΠΚΥ, θα συζητήσει με το κοινό πώς επηρεάζουν τα όρια την ψυχική υγεία και τη δυνητική αδυναμία των ανθρώπων να θέσουν όρια στον εαυτό τους και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το τηλε-σεμινάριο με ελεύθερη σύνδεση στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/wadjxc8.


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως και δίνει την πολύτιμη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αποκτήσει, από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της. συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

 

Διαβάστε Επίσης  Κοινοτική Ψυχιατρική: εργασία σε δομές και υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην κοινότητα

 

Be the first to comment on "Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο «Ψυχική υγεία, ποιότητα σχέσεων και οριοθέτηση» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!