Εθελοντές Εκπαιδευτικοί για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αθηναίων

Συνεχίζοντας για όγδοη χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο της Αθήνας, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όσοι εκπαιδευτές (εκπαιδευτικοί εν ενεργεία ή συνταξιούχοι, άνεργοι/ες ή φοιτητές/τριες στα τελευταία έτη σπουδών) επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να αποστείλουν άμεσα το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου t.dia.viou.mathisis@athens.gr προκειμένου ακολούθως να διαβιβασθούν στην Συντονιστική Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για να αξιολογηθούν.

To Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων και για την φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσει στις αίθουσες του 41ου Γυμνασίου Αθηνών, επί της οδού Πάτμου 11-13, Κάτω Πατήσια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις απογευματινές ώρες από τις 16:00 έως και 21:00 στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 2108624588 και τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης  2132082924-923.

 

Διαβάστε Επίσης  Απόσπαση εκπαιδευτικών σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων

Be the first to comment on "Εθελοντές Εκπαιδευτικοί για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αθηναίων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!