Δωρεάν Διαδικτυακό μάθημα για την Κινηματογραφική Παιδεία (MOOC)

MOOC (Massive Online Course) για την κινηματογραφική παιδεία

Ο Καρπός (Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας) σε συνεργασία με το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (BFI), την Ταινιοθήκη της Γαλλίας (La Cinematheque Francaise), το Δανέζικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου (DFI), και το VisionKino της Γερμανίας, επιμελήθηκαν την ανανεωμένη έκδοση του διαδικτυακού μαθήματος για την κινηματογραφική παιδεία(MOOC).

 

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου της κινηματογραφικής παιδείας και σε όσους και όσες θέλουν να αποκτήσουν παραπάνω γνώσεις στο θέμα. Είναι δωρεάν. Διαρκεί 4 εβδομάδες και χρειάζεται 4 ώρες την εβδομάδα ενασχόληση από τους/τις εγγεγραμμένους/ες.

 

Είναι διαδραστικό και σας δίνει την δυνατότητα να συνομιλήσετε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να απαντήσουν τις ερωτήσεις σας ειδικοί πάνω στο θέμα!

 

Κάντε την εγγραφή σας εδώ μέχρι και τις 22/11/2020!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Film Education: From Framework to impact, στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε το μάθημα.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή/και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο karposontheweb@gmail.com

 

Διαβάστε Επίσης  Κύκλος σεμιναρίων μέσω διαδικτύου αποκλειστικά για ανθρώπους με προβληματική σχέση με τα τυχερά παιχνίδια

Be the first to comment on "Δωρεάν Διαδικτυακό μάθημα για την Κινηματογραφική Παιδεία (MOOC)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!