Σχετικά με εμάς

Το socialpolicy.gr συμπλήρωσε δέκα έτη συνεχούς λειτουργίας (2013-2023) συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του.

Κυριότερος στόχος μας είναι η ανάδειξη και παρουσίαση θεματικών κοινωνικής πολιτικής μέσα από το πρίσμα της αλληλεγγύης, της ιδιότητας του πολίτη, των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων με ιδιαίτερη εστίαση σε ζητήματα φύλου.

Πέραν αυτής της βασικής επιδίωξης, το SocialPolicy ενημερώνει καθημερινά τους κοινωνικούς επιστήμονες/ τις κοινωνικές επιστημόνισσες για θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας σε φορείς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Παράλληλα, αποτελεί μία ενημερωτική πύλη για σεμινάρια, εκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις κοινωνικέςανθρωπιστικές και παιδαγωγικές επιστήμες .

Καινοτομώντας, προσπαθούμε να προσφέρουμε με συνέπεια και ποιότητα ερευνητικό υλικό στο πεδίο των κοινωνικών επιστημών μέσω σημαντικών πηγών διεθνών οργανισμών αλλά και σύντομων μελετών/αρθρογραφιών.

Επιπρόσθετα, θεωρούμε ότι ο δημόσιος διάλογος γύρω από σύνθετα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα συχνά αμελεί να λάβει υπόψιν του σημαντικές κοινωνικές, κοινωνιακές και κοινωνιολογικές παραμέτρους. Προσπαθούμε, έτσι, να συμβάλλουμε με τοποθετήσεις που έχουν ως κύριο γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Στοχεύοντας στην συνεχιζόμενη βελτίωση της ποιότητάς μας, θα θέλαμε να σχολιάσετε, να προτείνετε πιθανές διορθώσεις, ή ελλείψεις που πιθανά παρατηρείτε.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξη,

Η ομάδα του SocialPolicy.

 

Ανδρέας Ντούνης | Ιδρυτής / Υπεύθυνος Περιεχομένου – Επιμέλειας Κειμένων και social media

To SocialPolicy αποτελεί μετεξέλιξη του προσωπικού ιστολογίου (blog) του Ανδρέα Ντούνη, στο οποίο ξεκίνησε να διαμοιράζει επιστημονικές εργασίες και σύντομες μελέτες του. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Μεθοδολογία και Εφαρμογές στην Κοινωνική Πολιτική στην κατεύθυνση «Κοινωνική Προστασία και Κοινωνική Συνοχή» του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστήμιου και από το 2018 υποψήφιος διδάκτορας του ίδιου τμήματος.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι Αθήνας.

Ως υπεύθυνος περιεχομένου και social media στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της αρθρογραφίας όπως και της παρουσίασης αυτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την αρθρογραφία του εδώ ->

E-mail επικοινωνίας: andounis@gmail.com

 

Ελένη Τομπέα | Υπεύθυνη marketing και editor 

Η Ελένη Τομπέα συνέβαλε τα μέγιστα στην αρχική στόχευση της ιστοσελίδας όσο και στον μετέπειτα στρατηγικό σχεδιασμό της.

Έχει ολοκληρώσει σεμινάρια μεθοδολογίας της διδασκαλίας της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (TEFL) και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών και freelancer στον τομέα του content marketing και της αρθρογραφίας. Φοιτεί στο Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου “Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό”.

Είναι υπεύθυνη για τις ενέργειες marketing (content marketing, branding, design) και για τις εκστρατείες εξωστρέφειας.

Ως υπεύθυνη marketing στοχεύει στην ανάδειξη της καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας του SocialPolicy σε ολοένα και περισσότερους φορείς.

Δείτε εδώ την αρθρογραφία της -> 

E-mail επικοινωνίας: marketing.socialpolicy.gr@gmail.com

 

2013 – 2023 || 10 ΕΤΗ SocialPolicy!

Comments 11

  1. Αμαλία says:

    !

  2. Ελενη Αντωνίου says:

    Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα!

  3. Κώστας Κ. says:

    Πράγματι!! Μοναδικά άρθρα τα οποία δεν προσπερνάς!

  4. Αντωνία says:

    Εξαιρετική επιμέλεια ..

    • admin says:

      Σας ευχαριστούμε θερμά. Γνώμονας μας η συνεχής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του περιεχομένου μας. Εκτιμούμε ειλικρινά το σχόλιό σας αυτό.

  5. Μουζάκη Λίτσα says:

    Η ενασχόλησή μου με κοινωνιολογικά θέματα στα πλαίσια των σπουδών μου στο ΕΑΠ με έφερε στη σελίδα σας. Τα άρθρα σας είναι πολύ ενδιαφέροντα και εν προκειμένω βοηθητικά για την συγγραφή των εργασιών μου και γι’ αυτό σας ευχαριστώ. Θα εξακολουθώ να σας διαβάζω!

    • admin says:

      Ευχαριστούμε πολύ κυρία Μουζάκη! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το SocialPolicy αποτέλεσε εργαλείο για τους ερευνητικούς σας σκοπούς. Θα συνεχίσουμε με τα ίδια ποιοτικά κριτήρια. Ευχαριστούμε θερμά!

  6. ΔΗΜΟΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ says:

    Τυχαία από από αναζητήσεις και καθαρισμού των αρχείων μου βρέθηκα στην ιστοσελίδα σας. Προφανώς είχα συναντηθεί μαζί σας σε τυχαία αναζήτηση αρκετό καιρό πριν. Μου είχε κάνει θετική εντύπωση για αυτό και την αποθήκευσα να την εξερευνήσω. Μέσα όμως στον ωκεανό της υπερπληροφόρησης ξεχάστηκε. Καθαρίζοντας τα αρχεία μου έπεσα επάνω της και διάβασα την ενδιαφέρουσα κι αμερόληπτη παρουσίαση του θέματος της προέλευσης της ζωής. Παρουσιάζετε αμερόληπτα τοποθετήσεις επιστημόνων χωρίς δογματισμούς που να κάνουν κάποιον που δεν πιστεύει στην ύπαρξη Θεού να χλευάζεται πως είναι άπιστος για την κόλαση. Από τη άλλη η διαγραφή ενός δημιουργού Θεού δίνεται όχι ως αλάθητη παπική επιστημονική θέση.
    Θα σας παρακολουθώ.
    ΔΗΜΟΣ ΒΑΛΣΑΜΗΣ.
    ΤΑΧΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
    ΛΟΝΔΙΝΟ 29/12/2023

    ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ
    ΟΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΙΟΤΕΡΟ…
    ( Από ποιητική συλλογή μου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο